Enjoy yourself

Tirana Night Club

Chill with us

Kush jemi ne?

Tirana Night Club është një nga vendodhjet më ekzotike në qytet. Ambient fantastik, cocktail-e marramëndëse dhe DJ më të mirë!

Chill Sets

Tirana Night Club është një nga vendodhjet më ekzotike në qytet. Ambient fantastik, cocktail-e marramëndëse dhe DJ më të mirë!

Vibe

Tirana Night Club është një nga vendodhjet më ekzotike në qytet. Ambient fantastik, cocktail-e marramëndëse dhe DJ më të mirë!

Chill with us

Tirana Night Club është një nga vendodhjet më ekzotike në qytet. Ambient fantastik, cocktail-e marramëndëse dhe DJ më të mirë!
Albi One
Dancer

168

MUSIC EVENTS

305

Vip Members

18

Exclusive Beers

1

Milion Visits

Address

Tirana, Albania

Email

info@club.com

Phone

+355 61 51 51 511

Tirana Night Club

DJ LISTING

Vibe Makers

TOP #5 2018

TOP #6 2018

TOP #6 2018

TOP #6 2018

TOP #6 2018

Tirana, Albania

1001

info@club.com
+355 61 61 611

Chill with us

Prenoto Tani

Ku Ndodhet?

en_USEnglish