Working Hours

Mon – Fri : 8 AM – 8 PM – Sat: 8 Am – 3 PM 

+ 355 61 61 611

Klinika mjekësore

Shëndeti juaj është prioriteti ynë!

Ofrojmë të gjitha shërbimet për të cilat ju keni nevojë. Check-up, analiza, vaksina, imunizim dhe akoma më shumë. Mbroni veten dhe të afërmit tuaj në klinikën tonë.

Takime dhe analiza

Fizikisht ose online

Vendndodhja

Ndodhemi pranë jush

Doktorët tanë

Plotësisht të kualifikuar

Pse të zgjidhni klinikën tonë?

Doktorë të kualifikuar

Stafi më i përgatitur ndodhet tek klinika jonë.

Përgjigje e shpejtë

Jemi gjithmonë të gatshëm për tu përgjigjur.

Kontroll i lehtë

Pajisjet me teknologji maksimale dhe lehtësi për pacientin.

Siguri

Ne garantojmë siguri maksimale për ju dhe familjarët tuaj.

Si funksionon?

Ofrojmë të gjitha shërbimet për të cilat ju keni nevojë. Check-up, analiza, vaksina, imunizim dhe akoma më shumë. Mbroni veten dhe të afërmit tuaj në klinikën tonë.

Hapi 1

Zgjidhni doktorin e duhur për ju

Ofrojmë të gjitha shërbimet për të cilat ju keni nevojë. Check-up, analiza, vaksina, imunizim dhe akoma më shumë. Mbroni veten dhe të afërmit tuaj në klinikën tonë.

Hapi 2

Zgjidhni datën dhe orën

Ofrojmë të gjitha shërbimet për të cilat ju keni nevojë. Check-up, analiza, vaksina, imunizim dhe akoma më shumë. Mbroni veten dhe të afërmit tuaj në klinikën tonë.

Hapi 3

Realizoni takimin online ose fizikisht

Ofrojmë të gjitha shërbimet për të cilat ju keni nevojë. Check-up, analiza, vaksina, imunizim dhe akoma më shumë. Mbroni veten dhe të afërmit tuaj në klinikën tonë.

0 %
Na rekomandojnë
0 %
Janë të kënaqur
$ 0
Kursimet mesatare

Bashkoju klinikës sonë

Ofrojmë të gjitha shërbimet për të cilat ju keni nevojë. Check-up, analiza, vaksina, imunizim dhe akoma më shumë. Mbroni veten dhe të afërmit tuaj në klinikën tonë.

Klinika Mjekësore

Shërbimet online

Takime dhe analiza

Fizikisht ose online

Doktorët tanë

Plotësisht të kualifikuar

Hair Skin & Nails

Eye Ear & Sinus

Mental Health

Mendojmë për ju

Zgjidh datën dhe orën

Ofrojmë të gjitha shërbimet për të cilat ju keni nevojë. Check-up, analiza, vaksina, imunizim dhe akoma më shumë. Mbroni veten dhe të afërmit tuaj në klinikën tonë.

08:00 AM - 06:00 PM
08:00 AM - 04:00 PM

Bashkoju klinikës sonë​

Ofrojmë të gjitha shërbimet për të cilat ju keni nevojë. Check-up, analiza, vaksina, imunizim dhe akoma më shumë. Mbroni veten dhe të afërmit tuaj në klinikën tonë.

Klinika Mjekësore

Doktorët tanë

Kemi stafin më të kualifikuar në vend.

Choose a specialist

Dr. Albana Duri

Gjinekolog

Dr. Albana Duri

Psikolog

Dr. Linda Mei

Mjeke e përgjithshme

Dr. Ardit Sulo

ORL

Dr. Albana Duri

Gjinekolog

Dr. Albana Duri

Psikolog

Dr. Linda Mei

Mjeke e përgjithshme

Dr. Ardit Sulo

ORL

Ne kujdesemi për privacinë tuaj

Ofrojmë të gjitha shërbimet për të cilat ju keni nevojë. Check-up, analiza, vaksina, imunizim dhe akoma më shumë. Mbroni veten dhe të afërmit tuaj në klinikën tonë.

Klinika Mjekësore

Realizoni takimet nga rehatia e shtëpisë suaj

Ofrojmë të gjitha shërbimet për të cilat ju keni nevojë. Check-up, analiza, vaksina, imunizim dhe akoma më shumë. Mbroni veten dhe të afërmit tuaj në klinikën tonë.

Bashkoju klinikës sonë​

Ofrojmë të gjitha shërbimet për të cilat ju keni nevojë. Check-up, analiza, vaksina, imunizim dhe akoma më shumë. Mbroni veten dhe të afërmit tuaj në klinikën tonë.

Working Hours

Mon – Fri : 08 AM – 08 PM – Sat: 08 Am – 03 PM 

+ 0035 558 -264-32

Best health care

Book Your Visit

Ofrojmë të gjitha shërbimet për të cilat ju keni nevojë. Check-up, analiza, vaksina, imunizim dhe akoma më shumë. Mbroni veten dhe të afërmit tuaj në klinikën tonë.

Before you book

Ofrojmë të gjitha shërbimet për të cilat ju keni nevojë. Check-up, analiza, vaksina, imunizim dhe akoma më shumë. Mbroni veten dhe të afërmit tuaj në klinikën tonë.

Setup Your Profile

We fight the hardest conditions with hardest resources.

Import Records

Not only the brain, but the whole neuro-system of your body.

Choose a Doctor

Help your most hard working muscle keep working.

online booking

Start Here

Ofrojmë të gjitha shërbimet për të cilat ju keni nevojë. Check-up, analiza, vaksina, imunizim dhe akoma më shumë. Mbroni veten dhe të afërmit tuaj në klinikën tonë.

Bashkoju klinikës sonë​

From immunizations to checkups and  preventive care,  exams, our primary care physicians and providers work to keep you and your whole family healthy and strong each and every day.

Working Hours

Mon – Fri : 8 AM – 8 PM – Sat: 8 AM – 3 PM 

+ 0035 558 -264-32

Klinika Mjekësore

Kontakt & Suport

Ofrojmë të gjitha shërbimet për të cilat ju keni nevojë. Check-up, analiza, vaksina, imunizim dhe akoma më shumë. Mbroni veten dhe të afërmit tuaj në klinikën tonë.

Before you book

Ofrojmë të gjitha shërbimet për të cilat ju keni nevojë. Check-up, analiza, vaksina, imunizim dhe akoma më shumë. Mbroni veten dhe të afërmit tuaj në klinikën tonë.

Setup Your Profile

We fight the hardest conditions with hardest resources.

Import Records

Not only the brain, but the whole neuro-system of your body.

Choose a Doctor

Help your most hard working muscle keep working.

Bashkoju klinikës sonë​

Ofrojmë të gjitha shërbimet për të cilat ju keni nevojë. Check-up, analiza, vaksina, imunizim dhe akoma më shumë. Mbroni veten dhe të afërmit tuaj në klinikën tonë.

en_USEnglish