Argjendari
Tirana

Pranë nesh do të gjeni bizhuteritë dhe dhuratat më të bukura për ju dhe të dashurit tuaj.

Oferta

Produktet në super ofertë pranë argjendarisë tonë.

Varëse perla

Gold Bracelet

Gold Bracelet

Varëse Diamant

Dërgesa falas

Qëndroni në rehatinë e shtëpisë suaj dhe ne jua sjellim porosinë aty ju ndodheni.

Argjendari
Tirana

Pranë nesh do të gjeni bizhuteritë dhe dhuratat më të bukura për ju dhe të dashurit tuaj.

Platinum
Ring

Diamond
Pendant

0
produkte
0
klientë

Ne kujdesemi për klientët tanë

Pranë nesh do të gjeni bizhuteritë dhe dhuratat më të bukura për ju dhe të dashurit tuaj.

Abonohu!
Përfito 25% zbritje

Pranë nesh do të gjeni bizhuteritë dhe dhuratat më të bukura për ju dhe të dashurit tuaj.

Purple Diamond with Necklace

Pranë nesh do të gjeni bizhuteritë dhe dhuratat më të bukura për ju dhe të dashurit tuaj.

Being the richest man in the cemetery doesn't matter to me. Going to bed at night saying we've done something wonderful, that's what matters to me.

ABC Quotes

Katalogu

Play Video

Shiko videon

Produktet e reja

Pranë nesh do të gjeni bizhuteritë dhe dhuratat më të bukura për ju dhe të dashurit tuaj.

Platinum Ring

Gold Ring

Platinum Ring

Diamond Pendant

Platinum Ring

Gold Ring

Platinum Ring

Diamond Pendant

Platinum Ring

Gold Ring

Platinum Ring

Diamond Pendant

Abonohu!
përfito 25% zbritje

Pranë nesh do të gjeni bizhuteritë dhe dhuratat më të bukura për ju dhe të dashurit tuaj.

Katalogu

Play Video

Shiko Videon

Rreth Nesh

Pranë nesh do të gjeni bizhuteritë dhe dhuratat më të bukura për ju dhe të dashurit tuaj.

Kontakt

Pranë nesh do të gjeni bizhuteritë dhe dhuratat më të bukura për ju dhe të dashurit tuaj.

Mos hezitoni të na kontaktoni për pyetje.

+ 61 61 61 611

en_USEnglish