Tirana
Konstruksion

Prej 15 vitesh në treg, jemi pjesë e përmirësimit të infrastrukturës dhe ndërtimeve në rajon. Standart maksimal dhe design modern në të gjitha punët tona.

Play Video

Projektet

Mirësevini në

Rezidenca L

Rezidenca ideale e banimit për njerëzit që kanë nevojë për qetësi, relaks, infrastrukturë të përshtatshme dhe rehati.

Eksploro

Nga Afër

Play Video

Vendodhje

Ideale

Pranë qytetit, por njëkohësisht izoluar nga zhurma.

02
01
02
03
04

Të gjitha

Shërbimet

Nëse zgjidhni të banoni në bllokun tonë rezidencial, do të keni shumë facilitete të përfshira.

Prenoto Takim

Projektet

Rezidenca L, Rezidenca Al, Rezidenca X

Play Video
Tirana Konstruksion

Zgjedhja Ideale

Ne jemi të dedikuar ndaj cilësisë maksimale për banorët e rezidencave tona. Shërbime të pakrahasueshme në tregun vendas dhe rajonal.

Akoma nuk keni vendosur? Ejani pranë rezidencave tona dhe shikojini ato nga afër.

Tirana

Prenoto Takim

Akoma nuk keni vendosur? Ejani pranë rezidencave tona dhe shikojini ato nga afër.

Play Video

Adresa

Tirana, Albania

Ing.

Tirana Konstruksion

Arkitect

Tirana Konstruksion

Rezidenca L

Kontakt

Shërbimet

Standart
Maksimal

Ne jemi të dedikuar ndaj cilësisë maksimale për banorët e rezidencave tona. Shërbime të pakrahasueshme në tregun vendas dhe rajonal.

Duke filluar nga $50,000

Çmime të pabesueshme, me super shërbime të përfshira! Nuk na besoni? Ejani shikojini vetë nga afër! 

Zgjedha ideale për ju

Kontakt

Jemi gjithmonë të gatshëm t’iu përgjigjemi pyetjeve që ju mund të keni, ndaj mos hezitoni të na kontaktoni.

Informacion

Phone : +355 61 61 611
Fax : +355 61 61 611
E-Mail : info@tk.com

Shitje

Phone : +355 61 61 611
Fax : +355 61 61 611
E-Mail : shitje@tk.com

Inxhinier

Phone : +355 61 61 611
Fax : +355 61 61 611
E-Mail : ing@tk.com

Tirana konstruksion

Prenoto Takim

Akoma nuk keni vendosur? Ejani pranë rezidencave tona dhe shikojini ato nga afër.

en_USEnglish